Боєць АТО Андрій Долик (Східний Вовк) одружився з волонтеркою Наталією Лопатчук (ФОТО, ВІДЕО)

  • Журналіст «Галицького кореспондента» побував на урочистому розписі бійця АТО Андрія Долика та волонтерки Наталії Лопатчук. 

     

    У четвер, 16 липня, в Івано-Франківську боєць АТО та заступник голови ГО «Івано-Франківське об’єднання воїнів АТО» Андрій Долик, відомий також як Східний Вовк, одружився з волонтеркою Наталією Лопатчук.

     

    «Прийшов, побачив, переміг», – саме так боєць 26-ї артилерійської бригади Андрій Долик розпочав розповідь про своє знайомство з майбутньою дружиною, волонтером Наталією Лопатчук.

     

    «Насправді, все почалося перед Різдвом. Я завітав у волонтерський штаб, де дівчата робили ангеликів. На той час я був в ротації, тож залюбки вирішив допомогти у такій добрій справі. Саме там і познайомився з Наталею. Далі – була коляда і спільна поїздка на Схід», – пригадує Андрій Долик.

     

    У зоні АТО вони разом розвозили допомогу по лінії фронту. «Чи не страшно було везти кохану на Схід? Відверто, страшно. Відмовляв, не хотів, але я служив на той момент, а вона як волонтер приїхала до нас», – каже чоловік, додаючи, що  оцінив сміливість Наталії, яка неодноразово везла допомогу в зону проведення антитерористичної операції.

     

    «Наступну поїздку плануємо на початку серпня. Відвідаємо Піски, Мар’їнку та інші гарячі точки, де є дуже багато прикарпатських бійців», – додає Наталя Лопатчук.

     

     

    Отже, 16 липня – особливий день для закоханих. Вони одружилися в Івано-Франківську. Привітати молодят у місцевий  РАГС завітали родина, колеги та друзі Андрія та Наталії.

     

    «Плани на майбутнє? 28 серпня в нас заплановане вінчання, яке відбудеться у Маняві на водоспаді. Далі – продовжуємо займатися волонтерством та соціальною допомогою бійцям АТО. Ну і по можливості – народимо дитинку», – діляться щасливі молодята. Як кажуть у таких випадках: «Гірко!»

     

     

     

     

     

  •  

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    16.07.2015

     

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!