У Службі відновлення та розвитку інфраструктури в Івано-Франківській області змінився керівник

  • Василь Буджак більше не очолює Службу відновлення та розвитку інфраструктури в Івано-Франківській області. Обов’язки керівника тимчасово виконує перший заступник Любомир Семанів, повідомляє Галицький кореспондент.

    Василь Буджак очолював Службу з 2015 року. До цього очолював Городенківську РДА.

    Нагадаємо, у квітні 2023 року Державне агентство відновлення та розвитку інфраструктури України трансформувало Служби автомобільних доріг в областях у Служби відновлення та розвитку інфраструктури.

    У зону відповідальності Служб відновлення та розвитку інфраструктури входять: транспортна інфраструктура, будівництво і реконструкція житлових об’єктів, об’єктів соціальної сфери, громадського призначення, ЖКГ, енергетичної інфраструктури, захисних споруд тощо. Також вони продовжують забезпечувати логістику на деокупованих територіях: розчищення доріг від наслідків бойових дій, зведення тимчасових переправ та капітальну відбудову мостів.

    24 Служби є структурними підрозділами Агентства відновлення та забезпечують експертизу, нагляд, прозорі та ефективні процедури закупівель в межах проєктів у регіонах.

  • До теми: На дорогах Прикарпаття проведуть ямкові ремонти

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!