Патрульні поліцейські Івано-Франківська склали присягу на вірність народу України

  • У неділю, 31 січня, відбулася церемонія складання присяги новими патрульними поліцейськими Управління патрульної поліції Івано-Франківська.

    У церемонії, яка відбулася перед Івано-Франківською ОДА, брали участь Голова Національної поліції України Хатія Деканоідзе, заступник Голови Національної поліції Олександр Фацевич, керівництво міста Івано-Франківська та області.

    IMG_0161 (2)

    Нагадаємо, у вересні 2015 року подали заявки в патруль 5322 кандидата. У підсумку конкурсний відбір успішно пройшли 212 кандидатів, а завершили навчання – 208. Відповідно відбір подолали один з 25-ти.

    Серед нових патрульних Івано-Франківська 28% – дівчата; 86% – з вищою освітою. 25 осіб – учасники АТО. Серед них безстрашна жінка – Ірина Солдак, яка разом з чоловіком на рівних несла службу в АТО у складі зведеного загону Івано-Франківська.

    Головою департаменту патрульної служби міста призначено Дмитра Міхалця, лейтенанта поліції, який є найвищим полісменом України. Його зріст становить 2 метри і 6 сантиметрів. Міхалець – активний учасник Євромайдану та член Самооборони.

    Сьогодні патрульні вийдуть на перше чергування на вулицях Івано-Франківська.

  • «Галицький кореспондент» пропонує вашій увазі фоторепортаж із цієї знакової для міста Івано-Франківська події.

    Нагадаємо, Національна поліція України є незалежною у своїх кадрових рішеннях – Хатія Деканоідзе.

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!