На Городенківщині пластикова пляшка обпалила малюку обличчя

  • Дворічного хлопчика із села Тишківці Городенківського району на Івано-Франківщині доставили в реанімацію обласної лікарні. Дитина отримала термічні опіки обличчя та грудей 2-3 ступеня. Його батьки розпалювали на вулиці піч пластиковою пляшкою з під фарби.

    “Хороша порядна сім’я. Крім Максимка виховують ще старшого хлопчика. Він закінчив 3-й клас. В селі не було газу. Відключили на три дні для профілактики. То люди виходили зі становища, хто як міг. Хтось електрикою користувався, хтось розпалював старі печі на дровах”, – розповідає лікарка з місцевої амбулаторії Людмила Крива.

    опіки

    Пічка в сім’ї Голубиків стояла на дворі. Батьки розпалили вогонь, а потім вирішили спалити там ще й стару пластикову пляшку з-під фарби, інформує Gazeta.ua.

    “Пляшка була закручена. Коли нагрілася від вогню, під тиском просто вибухнула. Поруч печі бавився хлопчик. Ця розжарена пластмаса впала та прилипла дитині на обличчя та грудну клітину”, – додає лікар.

  • Дитину з термічними опіками негайно госпіталізували до районної лікарні в Городенку. А вже звідти перевели в обласну дитячу лікарню в реанімацію. Зараз стан дитини стабільно важкий. Хлопчик отримав опіки 2-3 ступеня.

    Нагадаємо, У Городенці визначать найвпливовіших людей краю.

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!