У франківських школах повинні бути комітети із контролю за якістю їжі, – Петро Хмельовський

  • Під час круглого столу, присвяченого харчуванню франківських дітей у дошкільних навчальних закладах та школах голова Асоціації піклувальної ради Івано-Франківська та голова комітету із питань освіти та науки при Івано-Франківській ОДА Петро Хмельовський запропонував кілька способів змінити ситуацію із якістю харчування.

    Зокрема, за словами пана Хмельовського, потрібно створити сайт, на якому можна було б отримувати відгуки з приводу роботи тієї чи іншої їдальні школи. Крім того,  запропонував створювати неформальні комітети з контролю за якістю харчування дітей, проводити незалежне анкетування дітей та батьків та впровадити відгуки громадських організацій щодо здійснення якості харчування підприємцями.

    Також запровадити електронну паспортизацію класів, каталоги шкіл та садочків. Щоб у разі потреби можна було подивитися інформацію про стан школи, класу чи їдальні.

    “Щоб подивитися, яке там обладнання, що треба міняти… Це дозвоолить нам складати програми і вирішувати проблемні питання”, – акцентував активіст. 

    3.06.2015

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!