На Прикарпатті горіли житлові будинки, військова частина та суха трава

  • За минулу добу, 22 квітня, в Івано-Франківській області зареєстрували 29 пожеж

    Про це інформує управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської облдержадміністрації. 

    В Івано-Франківську на вулиці Чорновола трапилася пожежа одноповерхової цегляної будівлі лабораторії, що знаходиться на територій військової частини Міністерства оборони України. Потерпілих немає. Вогонь знищив покрівлю будівлі, меблі та майно. Пошкодив перекриття та стіни на загальній площі 300 м.кв.

    У Тисменицькому районі у селі Драгомирчани горіла покрівля житлового будинку, а у селі Старий Лисець та у селі Вишків Долинського району – господарські споруди.

    У Калуському районі в селі Добровляни та у Коломийському районі в селі Годи-Добровідка трапилися пожежі покрівлі господарських комплексів, а у Снятинському районі в селі Балинці – покрівлі житлового будинку. 

  • У Надвірнянському районі в селах Фитьків та Добротів горіла суха трава. Такі ж пожежі зафіксували у Богородчанському районі в селах Горохолина та Скобичівка, у місті Долина на вулицях Хмельницького, Івасюка та Підлівче, у місті Болехів на вулиці Данила Галицького, у Тисменицькому районі в селах Старий Лисець та Братківці, у Рожнятівському районі в селищі Перегінське та в селі Сваричів, у Верховинському районі в селі Кривопілля, у Тлумацькому районі в селі Олеша, у Снятинському районі в селах Тростянець та Вовчківці, у Калуському районі в селі Степанівка, у Галицькому районі в селі Дубівці.

    Нагадаємо, на Долинщині зловили палія сухої трави.

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!