У Долині чоловік на автомийці вкрав два колеса

  • Виявилося, що зловмисник викрав два колеса на території автомийки, на яку заїхав, щоб помити власну машину, повідомляє СЗГ УМВС України в Івано-Франківській області.

    У Долинський райвідділ міліції поступила заява від жителя Долинщини про те, що з приміщення автомийки викрали два автомобільні колеса, які лежали на стелажі під стіною.

    Міліціонери в ході проведення оперативно-розшукових заходів встановили особу підозрюваного у крадіжці автомобільних шин. Зловмисником виявився 27-річний житель міста Долини.

    З’ясувалося, що він, приїхавши на автомийку, помітив у приміщенні два нових колеса, які підходять до його авто. Після того, як долинянин помив свою машину, він непомітно виніс ці колеса та вивіз. Зараз викрадені речі вилучили та передали власнику.

    За фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання штрафом від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від 80 до 240 годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років.

    8c65bdaada31

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!