З сімома Івано-Франківськими перевізниками розірвали договори

  • З 1 січня на Івано-Франківських перевізників надійшло 20 скарг. Про це на оперативній нараді у міського голови повідомив директор департаменту транспорту департаменту комунального господарства, транспорту і зв’язку Михайло Смушак.

    «Ці скарги були різного характеру. П’ять скарг на не задовільну якість перевезень, дві скарги на порушення водієм правил дорожнього руху, п’ять скарг на те, що водії з’їжджають з маршрутів».

    Смушак розповів, що скарги є підставою для проведення рейдових перевірок і за наслідком таких перевірок було розірвано угоду з сімома перевізниками.

    Згідно з договорами, які укладені з перевізниками, три акти про порушення є підставою для одностороннього розірвання договору. А так, як 17-18 травня перевізники не вийшли на маршрут, у них уже є по два акти про порушення.

    «Останнім часом мешканці міста багато скаржаться на перевізників але ці скарги в основному на відсутність квитків і на те, що водії з’їжджають з маршрутів. З 1 вересня у всіх автобусах буде введено обов’язкове обілечування пасажирів. Також перевізники зобов’язані встановити у автобусах JPS-навігатори, для того, щоб можна було в онлайн-режимі стежити за дотриманням графіків перевезень», – додав Смушак.

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!