“Океан Ельзи” запалив “Арену-Львів”

  • 24 серпня, на День Незалежності України “Океан Ельзи” провів черговий концерт у Львові. Фанати ще задовго до заходу «виловлювали» квитки на відповідних сайтах чи в інших місцях продажу. Близько 40 тисяч шанувальників творчості гурту заповнили трибуни й фан-зони на найбільшому стадіоні міста.

    Основною символікою виступу стали вишиванки, віночки, національні стяги. Зокрема останні можна було придбати дорогою на «Арену-Львів». Купували й малесенькі прапорці. Окрім цього, тут активно пропонували й дощовики, хоча жодної краплини дощу так і не було.

    Лідер гурту Святослав Вакарчук запалював публіку. Лунали як старі, добре відомі хіти, так і нові, але такі, що вже встигли полюбитися фанатам. Присутні голосно наспівували слова, танцювали й веселилися.

    Хвилиною мовчання вшанували всіх, хто поліг за незалежність країни, а також тих героїв, які нині відстоюють цілісність України на Сході. «Ще не вмерла Україна»… Гімн, який почав співати Вакарчук, відразу ж підхопили фанати, тож усі присутні голосно, без музичного акомпанементу співали слова відомої кожному українцеві пісні.

    Ще один зворушливий момент був під час виконання пісні про незалежність. Люди злагоджено витягували білі листки, на яких намальовані жовто-блакитні голуби, символи миру й свободи. Інші підсвічували дійство ліхтариками на стільникових телефонах.

    Виступ тривав понад три години. Музикантів тричі викликали на біс і вони кожен раз виходили в іншому одязі. Уже традиційно учасники гурту скинули футболки, цього разу жовто-блакитні, й кинули розігрітим фанатам.

    Святослав Вакарчук подякував усім присутнім за любов та відданість – гурту, пісням, творчості. І призначив нову зустріч. Зокрема, в Івано-Франківську такий захід відбудеться 27 вересня, тож усі охочі відчути драйв та адреналін від виступу можуть зробити це у рідному місті наприкінці вересня.

     Ірина Федоляк

     

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!