Прикарпатські військові заявляють, що ними опікуються тільки “на паперах” (ФОТО)

  • У суботу, 25 квітня, у залі засідань Івано-Франківської ОДА зібралися прикарпатські військові – ті, що повернулися з зони АТО і стояли на передовій. Хлопці заявляють, що ними опікуються тільки “на паперах”, тому змушені нагадувати про себе, обговорити наболіле і відстоювати свої права. Вимагають надання матеріальних допомог родинам загиблих, виділення земельних ділянок, а також належної реабілітації.

    Голова Івано-Франківської обласної громадської організації воїнів АТО Роман Парцей каже: “Нами опікуються, знаєте, тільки так, образно – на паперах… показують якісь документи, кажуть, що стараються щось робити, але насправді нічого немає”.

    У вівторок представники обласної організації воїнів АТО підписали меморандум із місцевими перевізниками про безкоштовний проїзд у міському транспорті, а також в автобусах, що курсують на Прикарпатті. 

    “Сподіваємось на розуміння та конструктивні рішення, – додає Роман Парцей, – поки от такий меморандум підписаний, і думаю, невдовзі до відома поставлять усіх водіїв”.

     

     

    Читайте також:

    Героїв більше, ніж землі

    Вони віддали державі все, а вона віддячити не поспішає

    Танк пройшовся долею солдата

    25.04.2015

    Шматок землі і два раби: Чи отримають бійці обіцяні земельні ділянки

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!