В Івано-Франківську проходить авто-вело-мотопробіг (ФОТО, ВІДЕО)

  • Машина ДАІ, майже сотня велосипедистів та байкерів, а також оригінальні ретро-автомобілі – таким чином в Івано-Франківську 2 травня прославляли Бога. Дивовижна колона проїхалася центром міста, несучи всім присутнім радісну звістку «Христос Воскрес!»

     

    Уже шостий рік поспіль у рамках святкування Дня міста в Івано-Франківську відбувся авто-вело-мото-пробіг на знак відкриття християнського фестивалю «Вгору серця». Учасники пробігу зібралися зранку в Меморіальному сквері біля могил бійців АТО та героя Майдану Романа Гурика. 

     

    Після цього колона вирушила на “Автоливмаш” до образу “Христос благословляє подорожніх”, який намальований на бетонній стіні заводу. Там відбулася спільна молитва за всіх водіїв, подорожуючих та за добрий стан доріг.

     

     

    Із 12 години на Вічевому майдані відбуватиметься християнський фестиваль «Вгору серця». Метою фестивалю є глибше пізнання та популяризація сучасних християнських традицій з усіх куточків України. Щороку фестиваль Христового міста об’єднує дитячі та хорові колективи, естрадних співаків, композиторів та всіх, хто бажає прославляти Бога. “Вгору серця” – це місце зустрічі митців, відкриття нових імен та спільне возвеличення Творця, – зауважує організатор дійства Ярема Стецик.

     

    Читайте також:

    “Шептицький був дуже крутим арт-менеджером”, – франківський митець Ярема Стецик

    Івано-Франківськ – одне з 20-ти міст України, куди завітав 10-місячний велотур “ВСЕ ЗА МИР” (ФОТО)

    Посланець миру

    В обласному центрі Прикарпаття розпочався велопробіг під гаслом «За мир в Україні» (ФОТО)

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    2.05.2015

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!