Мінімальні шанси

  • “Ураган” програв обидва медальні матчі у Львові, зменшивши до мінімуму свої шанси на «бронзу» чемпіонату Екстраліги.

    Минулих вихідних були зіграні перші медальні поєдинки плей-оф української Екстраліги. У золотій серії чинний чемпіон країни, харківський “Локомотив” без особливих проблем впорався з хмельницьким “Спортлідером+”. У суботу “залізничники” святкували суху перемогу 3:0, а в неділю взагалі декласували суперника з двозначним рахунком 10:3.

    У бронзовому енергетичному дербі у Львові місцева “Енергія” двічі виявилась сильнішою за «Ураган». Спершу “зелено-білі” мінімально переграли драконів 2:1, скориставшись їх помилками у захисті. А наприкінці поєдинку гості залишились у меншості: червону картку від арбітра за накладку отримав найкращий голеадор іванофранківців Михайло Зварич. Відтак без нього у неділю підопічні Івана Скіцка знову програли. Цього разу – з рахунком 0:3. Свої шанси прикарпатці змарнували, а от “енергетики” сповна скористалися численними нагодами. Відкрив рахунок Михайло Грицина, а в другому таймі Тарас Кузь оформив дубль.

    Отож, “Локомотив” та “Енергія” повели в серіях до трьох перемог – 2:0. І вже найближчого вікенду у Хмельницькому та Івано-Франківську можуть бути зіграні завершальні поєдинки цього сезону. Відтак права на помилку у франківців більше немає. У неділю, 24 травня, відбудеться третій матч бронзової серії, а за потреби наступного понеділка, 25 травня, буде зіграний четвертий поєдинок плей-оф.

     

    Тарас ЛЮТИЙ


  • Іван СКІЦКО, головний тренер «Урагану»:
    “Енергія” перемогла закономірно. Вийшов хороший матч для вболівальників. Наші гравці у таких матчах набираються великого досвіду. Для того, аби вигравати такі матчі, потрібно реалізовувати свої моменти. “Енергія” з цим впоралася на відмінно, а ми – ні. Трагедії з цих поразок не робимо. Їдемо тепер додому, там будемо серйозно готуватися до третього матчу”.

    Табло
    Екстраліга. Плей-оф. Серія за третє місце.
    1 матч. 16.05. “ЕНЕРГІЯ” (Львів) – “УРАГАН” (Івано-Франківськ) – 2:1 (1:0).
    Голи: Багряк (20), Федюк (38) – Зварич (36).
    2 матч. 17.05. “ЕНЕРГІЯ” (Львів) – “УРАГАН” (Івано-Франківськ) – 3:0 (1:0).

    Голи: Мих.Грицина (13), Кузь (21, 35).
    Рахунок у серії: 2:0.

     

    Наступний матч: 24 травня (неділя). Поч. 14:00. Манеж КФВ.  

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!