Грабіж у центрі Франківська: у студента-іноземця забрали 4500 доларів (ФОТО)

  • 29 травня на перехресті вулиць Мазепи і Бельведерської в Івано-Франківську четверо чоловіків пограбували іноземного студента.

     

    Студент Джон із Африки вийшов із обмінника, де виміняв 50 доларів на українські гривні. Коли Джон сідав у машину, до нього підбігло четверо чоловіків-іноземців і розпочалася штовханина. У результаті в Джона відібрали 4500 доларів США.

     

    “Я їхав на велосипеді, повертав на вулицю Бельведерську. Бачу, що штовханина іноземців переросла у бійку. Думав зняти на камеру, але вирішив подзвонити на 102. Їхали міліціонери хвилин 20. Надто довго, якщо брати до уваги, що це центр міста”, – розповідає очевидець подій Віктор Загреба.

     

    За словами потерпілого, нападники мали ніж. “Коли я сів у авто, до мене підбігло четверо. Двоє з них стояли збоку, а двоє намагалися відчинити дверці машини. Я намагався зачинити їх, проте вони перешкоджали. Один із них підставив ніж зліва під ребра і вимагав віддати йому гроші. У кишені я мав 4500 доларів, які й віддав після бійки і погроз. Двоє з грошима втекли відразу, а двоє інших заблокували мене в автомобілі”, – оговтується Джон.

     

    У валютному обміннику Джона впізнали. Працівниця стверджує, що хлопець поміняв лише 50 доларів й інших грошей вона не бачила. Чи стежили за іноземцем, вона не знає.

     

    Наразі на місці події працюють оперативники. Як передає журналіст “Галицького кореспондента” з місця події, потерпілий Джон упізнав одного з нападників.

    “Між нападниками був турок Фугат. Він – завсідник ресторану “Стамбул”, його тут усі знають”, – упевнений студент.

     

    До слова, потерпілий студент – 30-річний виходець із африканської країни. В Івано-Франківську він перший рік, навчається на четвертому курсі ІФНТУНГ. До цього освіту здобував у Луганську.

     

    Читайте також:

    На Прикарпатті два студенти коледжу викрали п’ять автомобілів (ФОТО)

    Організатори грального бізнесу на Прикарпатті сплатять понад мільйон гривень штрафу

    Надзвичайна ситуація: У Франківську загорілася маршрутка разом із пасажирами!

     

     

     

     

    29.05.2015

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!