Заступник мера пояснив, чому в Франківську відмінили дитячий фестиваль “Професії міста”

  • Про це він розповів на прохання члена виконавчого комітету Руслана Руска.

    За словами Руска, “в пресі в останні дні дуже багато негативу з приводу того, що виконком відмовив у проведенні дитячого фестивалю”.  

    Як зазначив Михайло Верес, кілька тижнів тому йому зателефонували з Києва і запропонували провести такий фестиваль. Усі розмови про нього тривали в телефонному режимі, лише раз жінка, яка займалася організацією заходу, із ним зустрілася.

    “Вони хотіли місце на озері та в парку, спочатку мова йшла про 20 червня, але ж у нас чемпіонат із відкритого плавання та фестиваль “40 годин спорту”. Тож вирішили, що фестиваль проведуть на День молоді. Жінка сказала, що всі проблемні питання вирішила з ОДА”, – зауважив Верес.

    Також він додав: коли організатори довідалися, що не тільки цей фестиваль запланований на День молоді в парку та на озері, а й інші свята – не захотіли проводити захід. 

    “Можна було б сумістити, але жінка хотіла, щоб інших заходів не було. Організатори сказали, що не хочуть нічого ні з ким об’єднувати. У мене склалося враження, що вони не були готові до проведення цього заходу”, – акцентував Верес.

    26.06.2015

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!