Весілля по-франківськи: захід сонця, паперове шоу і море емоцій

  •  Нещодавно в Івано-Франківську відбулося весілля, ведучим якого став Іван Городецький.

    Колишній франківчанин добре знає, як організувати неординарне весілля, свято не схоже на інші. Для цього, найперше, слід розробити оригінальну концепцію. А далі безліч деталей без яких не можливе надзвичайне шоу. Це і запрошення для гостей, підбір, а також бронювання майданчика, організація логістики – забезпечення транспорту, доставка матеріалів, персоналу на майданчик заходу, організація харчування, підбір цікавих номерів, декор приміщення, в якому відбуватиметься свято, технічне забезпечення – світло і звук, проведення та адміністрування заходів, підготовка фото-звітів і відео-звітів.

    На прикарпатському весіллі було багато прем’єр. З Києва приїхали декоратори, звукорежисери, діджеї. Замовник попросив зробити свято неординарним, таким, якого ще не було у Франківську. Тому, щоб здивувати замовників, які бували на багатьох святах і бачили там багато цікавого, організатори працювали з підрядниками, яких не знає клієнт.

    Концепція весілля на 70 % була європейською, а на 20 – американською. Формат спеціально обрали нестандартний, щоб потім зняти красиве, яскраве відео. Також для запису відео-фільму окремо запросили режисера Ю. Мойсеєнка.

    Родзинкою весілля, звичайно, були наречені. Проте для створення святкової аури, організатори обрали надвечір’я, а саме час, коли заходить сонце. Традиційно всі виїзні церемонії відбуваються вдень, а тут – протилежний підхід – вечір. Крім того, звукорежисери використали звукове обладнання для підсилення емоційного ефекту, щоб закцентувати увагу саме на емоціях, а не світлі, яке вдень забезпечує сонце.

    Прем’єрою на франківському весіллі було паперове шоу. Тривати воно мало одну годину, але новинка так припала до душі гостям, що шоу затягнулося на дві з половиною години. Описати словами паперове шоу не можливо, це треба побачити.  Як каже Іван Городецький: “Те що відбувається на весіллі – це мистецтво”.

    Шоу-мен Іван Городецький ретельно ставиться до підбору фахівців у івент-сфері. Є партнери, з якими організатор працює понад 10 років. 78 % з них стали зірками телебачення, кіно. Це Артем Тихевич, Сергій Змійок, Марта Дамчук та багато інших. “Разом з цими людьми та іншими талановитими фахівцями своєї справи ми творимо шоу, яке дивує”, – розповів Іван Городецький.

    Найцікавіше, звичайно, у відео.

    Нагадаємо, нещодавно відбулося циганське весілля та весілля снайпера.

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!