Конструктор Лего — іграшка, яка не потребує реклами

  • Конструктор Лего — іграшка, яка не потребує реклами. З моменту появи в 1932 році скромна компанія переросла в цілу імперію, щорічно випускаючи мільйони наборів з кольорових кубиків, про які мріють дівчата і хлопчики по всьому світу. На півострові Ютландія навіть відкрилось ціле місто, побудоване з конструктора — Legoland! Чим же пояснити таку популярність, здавалося б, простих іграшок?

    1. Якість, якій немає рівних. У виробництві наборів Лего використовується гіпоалергенний пластик стандарту EN71, абсолютно екологічний і безпечний. Деталі фарбуються натуральним харчовим барвником, а до якості збірки неможливо пред’явити не єдиної претензії.
    2. Універсальність. Елементи конструкторів Lego з’єднуються між собою, навіть якщо взяти кубики з різних серій. Вся справа в запатентованій цеглинки особливої ​​форми — універсальної для кожного з наборів.
    3. Турбота про дітей. Лего маркує кожен конструктор позначкою про вікове обмеження, щоб малюкові точно було цікаво. Для самих маленьких придумані набори з великих блоків, які неможливо проковтнути або спробувати «на зуб». Для найстарших создані освітні конструктори для легкого і приємного навчання.
    4. Безліч тематик. Серед популярних наборів — Лего Зоряні Війни за мотивами однойменної кіносаги, Technic для хлопчиків, які обожнюють автомобілі, ARCHITECTURE для любителів будувати пам’ятники мистецтва і багато іншого. З Lego можна зібрати що завгодно, від салону краси до космічного корабля.

    Оригінал Лего — це якісна, цікава і корисна іграшка, яка не тільки допомагає приємно провести час, але і стимулює уяву, дрібну моторику, зміцнює пам’ять і всебічно сприяє розвитку дитини. 

  • Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!