Ми всі пройшли люстрацію, – заступник голови Апеляційного суду

  • Сьогодні, 11 лютого, відбулась прес-конференція стосовно роботи апеляційного суду області за 2015 рік.

    Апеляційний суд відзвітував перед громадськістю про результати своєї річної роботи. Як запевняє Володимир Гандзюк, основна мета цього звіту – це комунікація між судом та інститутами громадянського суспільства.

    Крім того, заступник голови Апеляційного суду Івано-Франківської області згадав і про ЗМІ, зазначаючи, що висвітлення судових процесів потребує певних юридичних знань. Про те, Володимир Гандзюк додав, що вони цілком і повністю готові до співпраці зі журналістами.

    “Журналісти мають право без особливого дозволу проводити відео-, фото- та аудіофіксацію в стінах суду”, – зазначив заступник голови Апеляційного суду Івано-Франківської області Володимир Гандзюк.

    Зокерма, він розповів про те, що з часу Майдану ні одного суддю не було помічено в порушенні виконання своїх обов’язків.

  • В свою чергу, голова Апеляційного суду Івано-Франківської області Богдан Гриновецький наголосив, що помиляються ті люди, які думають що судді мають великі маєтки. Віра Вакарук, заступник голови Апеляційного суду, додала, що всі судді Івано-Франківська пройшли люстрацію.

    Нагадаємо, що Івано-Франківський міський суд обрав міру запобіжного заходу двом громадянам, яких підозрюють у вчиненні кількох збройних пограбувань.

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!