В Івано-Франківську урочисто відкрили садочок у мікрорайоні Пасічна

  • Сьогодні, 5 травня, відбулось відкриття дитячого садочка “Вишиванка”, що збудували в мікрорайоні Пасічна.

    Нагадаємо: садок будує приватне підприємство «Ярковиця» за рахунок коштів, яке воно мало заплатити у фонд соціально-економічного розвитку міста. Загальна кошторисна вартість – понад 22 млн грн станом на 2013 рік. За останніми підрахунками місту садок обійшовся у 28 млн грн.

    Чиновники запевнили, що для мікрорайону Пасічна відкриття цього закладу дасть можливість на 100% забезпечити дітей місцями у дошкільній освіті. Так, хоча би один мікрорайон Івано-Франківська буде забезпечений 100% доступом до дошкільної освіти.

    1 червня у садочку відкриють електронну чергу. У “Вишиваночці” обладнані кімнати, спортзал і майданчики, медпункт є все необхідне обладнання, постільна білизна. Завідуюча Наталя Кучеренко розповіла, що ще ремонтують кабінет для занять музикою.

  • За проектом  «Вишиванка» розрахована на 190 місць. Це дві ясельні та вісім дошкільних груп, але всі готові до того, що бажаючих діток буде близько 300. Стати на чергу у “Вишиваночку” потрібно у ЦНАП.

    Міський голова подарував садочку ікону Пресвятої Богородиці. Мер зазанчив, що це перший садочок в Івано-Франківську, який повністю збудований, а не відремонтований чи відновлений.

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!