Франківський керуючий справами облради не розуміється на сучасному мистецтві

  • Сьогодні, 11 червня, в рамках фестивалю Porto Franko Gogol Fest у фойє адмінбудинку Івано-Франківська Юрій Бакай готував інсталяцію “Вапно”. Правда, одразу на місці інсталяція переросла в перформанс, оскільки не сподобалася  керуючому справами Івано-Франківської обласної ради Василю  Скрипничуку. Повідомляють ТРК “Карпати”.

    Скрипничук зателефонував і поскаржився на інсталяцію голові облради Олександру Сичу. Оскільки голова не підтримав позиції Скрипничука, то останній заявив, що більше в облраді не працює. Всю цю ситуацію на камеру знімав телеоператор ТРК “Карпати” Едуард Скрипник. Після короткої словесної перепалки з журналістом Василь Скрипничук накинувся на оператора. Довелося художнику Юрію Бакаю боронити представника медіа. Потім втрутилась охорона.

    “Реакція керуючого справами Івано-Франківської обласної ради Василя Скрипничука на інсталяцію Юрія Бакая “Вапно” у фойє обласної ради. Ці бурхливі емоції ввійдуть у “золоту” колекцію як фестивалю “Porto Franko Gogol Fest”, так й історії міста”, – коментує ТРК “Карпати”.

    Нагадаємо, Франківчан обурюють мурали на вулицях міста.

  • Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!