Ми просто визріли для того, щоб заспівати поезію Тараса Шевченка, – Сестри Тельнюк у Франківську

  • Сьогодні, 7 березня, в обласній філармонії Івано-Франківська відбувся мистецький проект «Наш Шевченко» за участю сестер Тельнюк та симфонічного оркестру обласної філармонії, присвячений 203-й річниці від дня народження Тараса Шевченка.

    «ТЕЛЬНЮК: Сестри» — володарі премії імені Василя Стуса, український вокальний дует заслужених артистів України Лесі та Галі Тельнюк, запрезентував проект «Наш Шевченко» — універсальне нове трактування віршів Кобзаря в сучасній музиці.

    Робота над створенням пісень тривала протягом трьох років, проходячи перевірку на «міцність» перед різними аудиторіями: від концертів для воїнів у зоні АТО до презентацій програми в Англії, Литві, Німеччині та Канаді.

    «Наш Шевченко» — не данина моді. Ми не намагаємося вскочити у тренд, — говорять Галя та Леся Тельнюк. — Ми просто визріли для того, щоб заспівати поезію Тараса Шевченка.»

    «Наш Шевченко» – це не спроба створити ще один монумент Шевченку, а прагнення сестер Тельнюк показати його ліричним, але не тужливим, пророчим, але не грізним.

  • Нагадаємо, Сестри ТЕЛЬНЮК: «Україна сьогодні хвора культурною анорексією».

    IMG_4342 IMG_4340 IMG_4338 IMG_4336 IMG_4333 IMG_4325 IMG_4320 IMG_4316 IMG_4312 IMG_4308

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!