Медаллю “За гідність та патріотизм” у Калуші нагородили 27 учасників АТО та 5 волонтерів

  • З нагоди Дня Незалежності України у Калуші медаллю “За гідність та патріотизм” нагородили 27 учасників АТО. Крім того, за самовіддану і жертовну працю, спрямовану на всебічну підтримку Збройних сил України, у місті вирішили нагородити такою ж медаллю п’ятьох учасників волонтерського руху.

    Відповідне розпорядження 21 серпня підписав перший заступник міського голови КалушаІгор Матвійчук, повідомляють “Вікна”.

    У документі зазначено, що “за відданість Батьківщині, непохитну віру до перемоги, відвагу у боях за цілісність і суверенітет нашої держави, за особистий приклад героїзму в боротьбі з сепаратизмом і тероризмом в східних регіонах країни та з нагоди Дня Незалежності України нагородити медаллю “За гідність та патріотизм” калушан — учасників антитерористичної операції — учасників бойових дій”.

    Крім того п’ятеро калушан, які є активними учасниками волонтерського руху у місті, згідно з цим же розпорядженням, також нагороджені медалями з формулюванням “за самовіддану і жертовну працю, спрямовану на всебічну підтримку Збройних сил України, кожного воїна зокрема, за особистий внесок у збереження цілісності та суверенітету нашої держави, за проявлену мужність і звитягу в спільній боротьбі за волю та з нагоди Дня Незалежності України”. Щоправда, Олександра Овсієнка було нагороджено посмертно.

  • 11960027_1649988928572147_3232996444179789744_n__large

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!