Для сімей воїнів АТО організували святковий фестиваль

  • Сьогодні, 26 листопада, в Івано-Франківську, в кінотеатрі «Люм’єр», відбувся обласний просвітницький фестиваль свідомого батьківства для дітей з сімей учасників АТО.

    Захід вперше відбувається в Івано-Франківську. На нього запросили близько 40 дітей з районних та міських центрів. Обласний просвітницький фестиваль свідомого батьківства для дітей з сімей учасників АТО відбувається в рамках програми «Нова українська родина».

    «Психо-емоційний стан дітей є дуже важливим. Адже вони важко переживають відсутність батька і взагалі сприймають теперішні події в Україні», – зазначила Оксана Мітченко, спеціалістка обласного центру соціальних служб.

    Для дітей організували пізнавальну шоу-програму з різноманітними вікторинами. Після цього відбувся показ дитячого мультфільму та святковий обід. Наприкінці заходу дітям вручили пам’ятні подарунки. «У нас немає штатних психологів. Але ми намагаємося спілкуватись із сім’ями воїнів АТО, щоб вислухати їхні проблеми», – додав директор обласного центру соціальних служб Василь Стефанишин.

    764321

  • Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!