Благодійна акція “Діти допомагають дітям” поповнилась новим лотом на інтернет-аукціоні

  • Вихованці та педагоги Долинського будинку дитячої та юнацької творчості поставили крапку у підготовці чергового лоту для благодійного інтернет-аукціону.

    Діти і педагоги дуже старались. У кожен виріб вкладали свої вміння і навички, а головне, часточку душі і щирість сердець. Адже розуміли: чим красивішими і привабливішими будуть вироби, тим більшою буде їхня вартість, тим більше коштів вони отримають від продажу лоту.

    OLYMPUS DIGITAL CAMERA

    І найголовніше –  ці кошти передадуть дитині, чий батько загинув чи зник безвісти в зоні АТО – такою є умова для учасників акції «Діти допомагають дітям». Повідомляє офіційний сайт Долинської міської ради.

    22

    Вихованців та педагогів закладу приємно вразив той факт, що до участі у цій благородній справі долучилась відомий молодий український дизайнер Любця Чернікова з міста Івано-Франківська. Вона передала зі своєї колекції для укомплектування лоту чудову вишиту сукню.

    13

    Також організатори висловили подяку за допомогу у підготовці лоту до аукціону волонтерам Наталії Сербин та Андрію Стандіо.

    Фотозйомку готових виробів допоміг зробити керівник гуртка, фотограф-любитель Ігор Витвицький, а в ролі моделі була вихованка гуртка крою та шиття, яка активно долучилась до пошиття сумочки, Анастасія Штурко.

    Нагадаємо, що Роман Зозуля виставив свою медаль на аукціон, щоб допомогти бійцям АТО.

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!