«Івано-Франківське обласне бюро технічної інвентаризації» на здійснення заходів енергозбереження просить 2 млн гривень

  • Сьогодні, 19 травня, відбувається засідання постійної комісії Івано-Франківської обласної ради з питань соціально-економічного розвитку, управління комунальною власністю, розвитку малого і середнього бізнесу.

    З метою здійснення заходів енергозбереження обласне комунальне підприємство «Івано-Франківське обласне бюро технічної інвентаризації»  звернулось до обласної ради з проханням надання для цього 2 млн гривень.

    Фінансова ситуація підприємства зараз не дозволяє проводити ремонтні роботи за власний кошт, а з метою утеплення і енергозбереження потрібна заміна вікон в приміщенні тощо. За словами начальника бюро технічної інвентаризації коштів не вистачає, адже послуг комерційної оренди приміщення не надає. Начальник бюро технічної інвентаризації просить обласну раду допомогти з фінансуванням у розмірі 2 млн гривень. Комісія це питання погодила і питання винесуть на розгляд сесії Івано-Франківської обласної ради. Депутат обласної ради Олександр  Левицький обурився такій великій сумі, адже є інтернати і багато інших структур, які потребують допомоги, вважає він.

    Комісія також розглянула питання про приміщення на Тринітарській, 13. Начальник управління об’єктами спільної власності територіальних громад області Василь Даниш повідомив, що за експертним висновком приміщення оцінили у 469 тисяч гривень. Комісія погодила висновок про вартість продажу цього об’єкта і питання винесуть на розгляд сесії Івано-Франківської обласної ради.

    До слова, депутатський корпус обласної ради приєднався до відзначення Всесвітнього дня вишиванки.

     

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!