На Прикарпатті турист двічі заплатив за готель

  • На Івано-Франківщині спеціалісти Держпродспоживслужби сприяли поверненню споживачу помилково оплачених коштів за послугу тимчасового розміщення в готелі на одному з курортів області.

    Про це повідомляють у Головному управлінні Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області.

    Так, 2 листопада 2020 року під час оформлення платежу за послуги тимчасового розміщення одному із суб’єктів господарювання, споживачем при безготівковому розрахунку була допущена технічна помилка, внаслідок якої кошти було списано з його рахунку, однак продавцю вони не надійшли.

    Споживач виправив помилку і перевів кошти повторно, а на повернення попередньо оформленої суми подав заявку в той самий день.

    Ці дії були узгоджені з адміністрацією закладу. За домовленістю кошти мали бути повернуті споживачу протягом десяти днів. Однак цього не сталось.

    Два місяці споживач в різний спосіб звертався до суб’єкта господарювання: усно та на електронну пошту, – однак відповіді чи пояснень не отримав.

  • 6 січня 2021 року споживач звернувся до управління захисту споживачів на електрону адресу з проханням вирішити цю ситуацію.

    Спеціалісти управління провели попередній розгляд звернення, після чого кошти були повернуті споживачеві в повному обсязі.

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!