Бренди рахують гроші і бачать, що українці не ведуть здоровий спосіб життя, – Павло Уваров

  • Сьогодні, 31 липня, в Івано-Франківську в Urban Space 100 команда Frankivsk Half Marathon та засновники відомого інтернет-видання Ногибоги про біг за здоровий спосіб життя Дмитро Коваленко та Павло Уваров провели для усіх бажаючих біговий лекторій.

    Гості говорили про те, як прикрасити своє життя за допомогою бігу, розповіли про сам біг, марафони, які пробігли (і чому обрали саме їх), про журнал Ногибоги та мету його створення. А також про найцікавіші сюжети, ідеї та матеріали, порадили, де можна почитати, аби дізнаватись більше про біг та спорт і зростати у своєму досвіді та вмінні.

    Хлопці розповіли присутнім, як почали займатися бігом. Дмитро Коваленко почав бігати, коли у нього народився син, а Павло Уваров сидів у Туреччині та споглядав на міст, на якому раз у рік проводять марафон у 42 км. Пізніше вони познайомилися і загорілися ідеєю створити ресурс для початківців про біг, з хорошими фото та статтями.

    Серед проблем, з якими стикалися засновники журналу Ногибоги, можна назвати те, що рекламодавці-бренди не готові давати рекламу на інтернет-ресурси. “Безпечними” для них є газети, білборди, кажуть ведучі лекторію. Цій ситуації є пояснення. Адже бренди, по-перше, рахують гроші, а по-друге, бачать, що українці не ведуть здоровий спосіб життя, як європейці, тому для них біг в Україні не на стільки привабливий.

    Також бігуни поділилися з присутніми ідеєю – знайти на сайт спортивного психолога, який би вів свій блог чи колонку, де б окреслював проблеми бігунів, бо у них, та й в усіх спортсменів загалом, “дуже багато всього в голові”.

  • Нагадаємо, В Івано-Франківську бігуни та велосипедисти змагались із ретрокарами.

    DSC07937 DSC07938 DSC07939

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!